Kişiye Özel Oyuncu Koltuğu

23-08-2022 16:40
Kişiye Özel Oyuncu Koltuğu

Kişiye Özel Oyuncu Koltuğu

Kişiye özel oyuncu koltuğu, kaliteli ve konforlu oyuncu koltuklarının daha özel hale getirilmesi ve oyuncunun daha kaliteli vakit geçirmesi için tercih edilen seçeneklerden biridir. Oyuncuların kendilerini daha özel hissetmek amacıyla da tercih ettikleri kişiye özel oyuncu koltuklarında oyuncunun nick name bilgileri de bulunmaktadır.

Nick name veya kullanıcı adının yazılarak özelleştirilen oyuncu koltukları, hem tasarım hem de kullanım açısından büyük oranda avantaj sağlamaktadır. Bu sebeple daha özel bir koltuk satın almak isteyen oyuncular tarafından, kişiye özel oyuncu koltuğu tercih edilir.

Nickname eklenerek özelleştirilebilen veya tamamen oyuncu vücuduna uygun bir şekilde yapılan ortopedik özelliğine sahip koltuklar, kişiye özel oyuncu koltuğu olarak satışa sunulmaktadır.

Kişiye Özel Oyuncu Koltuğu Ne İşe Yarar? Avantajları Nelerdir?

Kişiye özel oyuncu koltukları, deri veya kumaş olarak üretilebilir. Ayrıca farklı renk ve tasarım seçenekleri de yine bu koltuklarda bulunur. Tercih ve model seçiminin tamamen oyunculara bırakıldığı bu koltuk modelleri. Bu sayede oyuncuların kendilerini daha özel hissedebileceği kullanışlı, kaliteli ve konforlu koltuk modellerinin üretimi gerçekleştirilir. Bu koltukların sağladığı avantajlar genel olarak aşağıdaki gibidir;

·Kişiye özel koltukları, vücuda uygun yapıldıkları için ekstra bir konfor sağlar. Bu modeller diğerlerine göre daha rahat ve kullanışlıdır.

·Oyuncuların kendilerini daha özel hissetmelerini sağlar.

·Kullanıcı tercihi doğrultusunda renk ve tasarım şekilleri özel olarak üretilir.

·Özel olarak üretilen oyuncu koltukları, genel olarak daha uzun ömre sahiptir.

Kişiye özel oyuncu koltukları, avantajları baz alındığında oldukça uygun fiyatlı ürünler arasında yer alır.

Kişiye Özel Oyuncu Koltuğu Fiyatları

Kişiye özel oyuncu koltuğunda fiyatlar birçok faktör doğrultusunda şekillenmektedir. Daha önce üretilen oyuncu koltuğuna nick name eklenmesi durumunda fiyatlarda çok büyük değişiklikler olmaz. Ancak koltuk mekanik ve tasarım da dahil olmak üzere baştan üretilirse fiyatlar yükselebilmektedir. Kişiye özel oyuncu koltuğu fiyatları genel olarak 1599 TL ile 5999 TL arasında fiyat aralığına sahiptir. Bu noktada marka, model, tasarım ve kumaş özellikleri de fiyatların değişmesine neden olur.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.