Kişiye Özel Oyuncu Koltuğu Oluşturma

11-08-2022 16:51
Kişiye Özel Oyuncu Koltuğu Oluşturma

Kişiye Özel Oyuncu Koltuğu Oluşturma

Kişiye özel oyuncu koltuğu oluşturma işlemi, oyuncu koltuğu satın almak isteyen kullanıcılar tarafından basit bir şekilde yapılabilir. Özel oyuncu koltuğu oluşturulurken kullanıcılar tarafından birçok adım takip edilir ve seçimler yapılır. Özel oyuncu koltuğu oluşturma aşamasında oyuncu koltuklarında boyutu, renk, tasarım, kumaş ve deri seçimi gibi tüm detaylar, koltuğu satın alacak olan kullanıcı tarafından belirlenmektedir.

Bu sayede tamamen oyuncuların istekleri doğrultusunda kişiye özel oyuncu koltuğu oluşturulmaktadır. Oyuncu koltuğu oluşturma işlemi, bu hizmeti veren markaların web sitelerinden sipariş sırasında yapılabilir. Özel oyuncu koltuklarında genel olarak belirli bir fiyat belirlenir ve kullanılan ekstra aksesuarlar doğrultusunda fiyatlar değişiklik gösterebilir. Bu nedenle özel oyuncu koltuğu oluşturmak isteyen oyuncuların, fiyat aralıklarını da dikkate alması gerekebilmektedir.

Özel Oyuncu Koltuğu Nasıl Oluşturulur?

Özel oyuncu koltuğu oluşturmak için uygulanması gereken adımlar oldukça basittir. Her oyuncu koltuğu sipariş etmeden önce özel oyuncu koltuğu oluşturabilir. Marka ve modelin özelleştirmeye imkan sağlaması durumunda aşağıdaki adımları takip ederek özel oyuncu koltuğu oluşturabilirsiniz;

1. İlk olarak markanın web sitesine bağlanın,

2. Ardından ürünler içerisinden kendinize uygun oyuncu koltuğu modellerinden birini seçin,

3. Ardından sayfada bulunuyorsa oyuncu koltuğunu özelleştir butonuna tıklayın,

4. Renk, tasarım ve ek aksesuarları seçin,

5. Ardından oyuncu koltuğunuzda yazmasını istediğiniz nicknamenizi ekleyin,

6. Son olarak ödemeyi yapın ve siparişinizi oluşturun.

Genel olarak yukarıdaki adımlar doğrultusunda özel oyuncu koltuğu oluşturabilmek mümkündür. Ancak uygulanacak olan adımlar markadan markaya ve web sayfalarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Özel oyuncu koltuğu yapabilmek için öncelik olarak markanın böyle bir hizmet vermesi gerekmektedir.

Kişiye Özel Oyuncu Koltuğu Fiyatı Ne Kadar?

Kişiye özel oyuncu koltuğu fiyatı, birçok faktör doğrultusunda şekillenir. Bu aşamada öncelik olarak seçilecek oyuncu koltuğun modelinin fiyatı sabittir. Örneğin 2499 TL fiyata sahip olan bir model oyuncu tarafından seçilir. Daha sonrasında oyuncu koltuğun var olan özelliklerinin üzerine yapılacak eklemeler doğrultusunda fiyat artabilmektedir.

Örnek olarak bel yastığı bulunmayan bir oyuncu koltuğuna yeni bir bel yastığı veya farklı bir aksesuar eklendiğinde bu aksesuarın fiyatının da ödenmesi gerekmektedir. Fiyatlar tamamen kullanıcı tercihleri doğrultusunda şekillenir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.