Kumaş Oyuncu Koltuğu ve Avantajları

16-08-2022 17:54
Kumaş Oyuncu Koltuğu ve Avantajları

Kumaş Oyuncu Koltuğu ve Avantajları

Kumaş oyuncu koltuğu avantajları oldukça fazla olan oyuncu koltuğu modellerinden biridir. Oyuncu koltuklarında genel olarak deri ve kumaş olarak iki farklı yüzey kullanılmaktadır. Bu iki kumaş seçeneğinin de avantajları birbirinden farklıdır. Kimi oyuncular deri koltuğu tercih ederken bazı oyuncular da avantajları sebebiyle kumaş yüzeyleri tercih eder. Kumaş oyuncu koltuğu avantajları ise şu şekilde;

1. Terletmeyen Kumaş Özelliği

Oyuncu koltuklarında en önemli özellikler arasında oyuncu koltuğunun uzun kullanım sürelerinin ardından terlememesidir. Özellikle sıcak havalarda oyuncu koltuklarının terlememesi ve vücudun koltuğa yapışmaması oyuncular açısından fazlasıyla önemlidir. Bu özelliği dikkate alan oyuncuların ilk tercihi kumaş oyuncu koltukları olur. Kumaş oyuncu koltukları yüzeyleri sayesinde terletmeyen bir yapıya sahiptir.

2. Soyulmayan kumaş özelliği

Kaliteli deri yüzeye sahip olmayan deri oyuncu koltukları çabucak soyulur ve bu da oyuncu koltuğunun tasarımını olumsuz etkiler. Ancak kumaş oyuncu koltuklarında uzun kullanım süresinin ardından soyulma ve benzeri problemler meydana gelmemektedir.

3. Uzun kullanım ömrü

Oyuncu koltuklarının uzun süre kullanılabilmesi oyuncular açısından oldukça önemlidir. Kumaş oyuncu koltukları, daha uzun süre kullanım imkanı sağlar. Bu da kullanıcılara bütçe açısından avantaj yaratmaktadır.

4. Uygun fiyat aralıkları

Tasarım, kalite ve diğer özellikler kadar oyuncu koltuklarının uygun fiyatlara sahip olması da fazlasıyla önemlidir. Kumaş oyuncu koltukları diğer modellerin aksine daha uygun maliyetli koltuklardır. Bu sebeple uygun fiyatlar karşılığında markalar tarafından satışa sunulmaktadır.

Kumaş Oyuncu Koltuğu Fiyatları Ne Kadar?

Kumaş oyuncu koltuğu fiyatları, model ve marka seçeneklerine göre değişiklik göstermektedir. Tüm modeller net bir fiyata sahip olmamakta oyuncu koltuğunun özelliklerine göre değişmektedir. Kumaş oyuncu koltuğunun fiyatı belirlenirken dikkate alınan faktörler genel olarak aşağıdaki gibidir;

·Oyuncu Koltuğun üretimini yapan marka,

·Oyuncu Koltuğu modelleri,

·Oyuncu Koltuğun mekanik özellikleri (Kol yaslama, sırt yaslama açıları vb)

·Ekstra özel tasarım seçeneklerinin tercihi,

·Malzeme kalitesi ve koltuk özellikleri,

Yukarıdaki faktörler genel olarak oyuncu koltuğu fiyatlarının belirlenmesinde etkilidir. Kumaş oyuncu koltukları genellikler 1999 TL ile 4999 TL fiyat aralıklarındadır. Ancak fiyatlar dönemsel olarak değişiklik gösterebilmektedir. Siz de birbirinden kaliteli ve uygun maliyetli oyuncu koltuğu modelleri için Hawk Gaming Chair markasını tercih edebilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.