Kutu İçeriğinde Neler Mevcut?

19-08-2022 16:56
Kutu İçeriğinde Neler Mevcut?

Kutu İçeriğinde Neler Mevcut?

Oyuncu koltuğu siparişlerinde, koltuğa ve diğer aksesuarlara zarar gelmemesi açısından ürünler bir kutuda paketlenir. Bu kutu içerisinde sadece koltuk bulunabileceği gibi siparişler doğrultusunda ek ürünler ve aksesuarlar da yer alabilmektedir.

Oyuncu koltuğu kutu içeriğinde öncelik olarak kurulmamış veya birbirine montelenmemiş koltuk yer alır. Bu sebeple kutuda parça parça şeklinde size ulaşan oyuncu koltuğunu ilk kullanımdan önce düzgünce birleştirmeniz gerekmektedir. Bu hem koltuk kullanımında bir sorun olmaması hem de oyuncu koltuğunu uzun süre kullanabilmeniz açısından oldukça önemlidir.

Bu aşamada kutu içerisinde çıkan kullanım kılavuzunu okuyabilir ve daha kolay bir şekilde koltuğu birleştirebilirsiniz. Ayrıca ek aksesuarlar için de kullanım kılavuzunu kullanabilirsiniz.

Oyuncu Koltuğu Kutu İçerikleri Nelerdir?

Oyuncu koltuğu kutu içerikleri, bu ürünü sipariş eden oyuncular tarafından fazlasıyla merak edilebiliyor. Kutu içerisinde sipariş edilen aksesuarlar ve oyuncu koltuğunun parçaları yer alıyor. Genel olarak kutuda yer alan içerikler şu şekilde;

·Kullanım ve ilk kurulum sırasında kullanılması gereken kullanım kılavuzu,

·Kurulum sırasında ihtiyaç duyulacak olan vida paketleri,

·Vidaları sıkmak ve gevşetmek için ek parçalar,

·Oyuncu koltuğunun tekerlek mekanizması, ayak adı verilen parça

·Oyuncu koltuğunun hareket edebilmesi için kullanılan tekerlekler (4 veya 6 adet)

·Koltuğun oturmak için kullanılan parçası,

·Koltuğun mekanizması ve ek parçaları,

·Oyuncuların yaslanacağı sırt kısmı parçaları,

·Kol destek parçaları,

·Bel yastığı ve boyun yastığı,

Oyuncu koltuğu kutu içerikleri genel olarak yukarıdaki gibidir. Ancak yukarıdaki parçaların ilk kurulumda doğru bir şekilde kurulması oldukça önemlidir. Bu sebeple mutlaka kurulum aşamasında kullanım kılavuzu takip edilmelidir.

Oyuncu Koltuğu Nasıl Paketlenir?

Oyuncu koltuğu, aksesuar veya diğer ürünlere göre daha büyüktür. Bu sebeple parça halinde paketlenir. Her parça zarar görmemesi açısından ayrı ayrı paketlenir ve kutu içerisine bu şekilde koyulur. Bu sayede hem kurulum aşamasında kullanılacak olan malzemeler hem de koltuğun önemli parçaları zarar görmez.

Kargo ve gönderim aşamasında da koltuğun zarar görmemesine özen gösterilir. Bu nedenle tüm ürünler eksiksiz, sağlam ve problemsiz bir şekilde adresinize ulaştırılır.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.