Oyuncu Koltuğu Aksesuarları

29-08-2022 17:49
Oyuncu Koltuğu Aksesuarları

Oyuncu Koltuğu Aksesuarları

Oyuncu koltuğu aksesuarları, oyuncuların daha rahat olabilmeleri ve daha özel hissedebilmeleri açısından önem taşır. Oyun oynarken oyuncular birçok ekipmana ihtiyaç duyar. Bunların başında da oyuncu koltuğu gelmektedir. Oyuncu koltuklarının ise çok sayıda aksesuarı bulunmaktadır.

Bu aksesuarlar kimi zaman daha rahat ve özel bir koltuk yaratmak amacıyla ek olarak üretilirken kimi zaman da koltuk mekanizmalarının veya parçalarının arızalanması durumunda yedek olarak üretilir. Ayrıca yine bu aksesuarlar her marka ve modele uyum sağlamayabilir. Markalar tarafından modellere uygun olacak şekilde ekstra ekipmanlar üretilmektedir. Bu ekipmanlar, kolaylıkla koltuğa eklenerek kullanılabilir.

Oyuncu Koltuğu Aksesuarları Nelerdir?

Oyuncu koltuğunun daha konforlu ve daha rahat olabilmesi için birçok aksesuar üretilmektedir. Genel olarak ekstra konfor sağlamak amacıyla üretilen ve kullanılan bu aksesuarlar bazı durumlarda koltuktaki herhangi bir parçanın arızalanması veya eskimesi durumunda parçayı yenilemek amacıyla yedek parça olarak da üretilir. Oyuncu koltuğu aksesuarları genel olarak şu şekildedir;

· Oyuncu Koltuğu Başlığı

· Oyuncu Koltuğu Yastığı

· Oyuncu Koltuğu Yedek Parçaları

· Oyuncu Koltuğu Kumaş Pedi

· Oyuncu Koltuğu Kol Dirsek Desteği

· Kolçak Altı Parçaları

· Oyuncu Koltuğu Bel Yastığı

Yukarıdaki parçalar, çeşitli markalar tarafından farklı oyuncu koltuklarına uyumlu olacak şekilde üretilmektedir. Hawk Gaming Chair markası tarafından da tüm yedek parçalar ve ekstra aksesuar ürünleri üretilerek oyunculara ekstra konfor imkanı sunulmaktadır. Ayrıca Hawk Gaming Chair markası tarafından üretilen aksesuarlar sadece yukarıdaki seçeneklerle de sınırlı değildir. Her model için farklı ürünler, aksesuarlar ve yedek parçalar üretilmektedir.

Oyuncu Koltuğu Aksesuarları Ne Kadar?

Oyuncu koltuğu aksesuar ücretleri, her ürün ve parça için farklı olarak belirlenir. Bu sebeple tüm aksesuarların belirli bir ücret aralığına sahip olması mümkün değildir. Ancak Hawk Gaming Chair gibi markalar, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı aksesuar modellerini oyuncular ile buluşturur. Markanın fiyatları genel olarak aşağıdaki gibidir;

· Oyuncu Koltuğu Kol Pedi : 399 TL

· Nick Name Yazılı Oyuncu Koltuğu Baş Yastığı : 400 TL

· 5 Adet Oyuncu Koltuğu Tekerleği : 249 TL

· 5 Adet Kilitlenebilir Oyuncu Koltuğu Tekerleği : 269 TL

· Oyuncu Koltuğu Bel Desteği : 399 TL

Yukarıdaki fiyatlar net olmamakla birlikte dönemsel olarak değişebilir. Ayrıca fiyatlar üründen ürüne markadan modele de farklılık gösterebilir.

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.