Oyuncu Koltuğunda En Son Trendler

08-06-2022 11:12
Oyuncu Koltuğunda En Son Trendler

Her geçen gün e-spor ve online oyunlara olan ilgi arttıkça oyuncu koltuğu modellerine olan ilgi de artıyor. Yalnızca oyuncular değil, bilgisayar kullanan pek çok kişinin de aynı şekilde bu koltuklara olan ilgisi fazla. Bu nedenle sektör lideri markalar, kullanıcılara hitap edecek en iyi modelleri tasarlamak adına koleksiyonlarında yenilikler yapıyor.

Oyuncu koltuğunda en son trendler, bu sektörde lider konumunda olan Hawk Gaming Chair markasının son sezonunda yer verdiği modelleri kapsıyor. Markanın son sezonunda hem ev hem ofis dekorasyonlarına en iyi şekilde uyum sağlayacak kumaş ve deri tasarımlar bulunuyor. Farklı renk ve tasarımlardaki oyuncu koltukları, kişiye özel isimli olarak da tasarlanma seçeneği sunuyor.

En Popüler Oyuncu Koltuğu Modelleri

Kullanıcıların en çok tercih ettiği oyuncu koltuğu modelleri şüphesiz ki hem fiyat hem de konfor açısından avantajlı olan modellerdir. Bir oyuncu koltuğunda aranan en temel özellikler kullanıcılara konfor sağlaması, iskelet sistemi sağlığını koruması, her mevsim rahatlıkla kullanılabilmesi ve ofis ya da ev dekorasyonuna en iyi şekilde uyum sağlayabilmesidir. Hawk Gaming Chair markasının en çok satan oyuncu koltuğu modelleri bu aranan özellikler karşılar. Bu modellerden bazıları şunlardır;

·Hawk Deri Oyuncu Koltuğu Modelleri

Deri tasarıma sahip olan bu oyuncu koltuğu modelleri, farklı renk ve tasarımlara sahiptir. Kullanıcının konforuna göre boy ve sırt diklik açısı rahatlıkla ayarlanabilir. Hem ev hem de ofislerde rahatlıkla kullanılabilecek bir modeldir. Son zamanlarda en çok tercih edilen oyuncu koltuğu modelleri arasında deri olanlar geniş bir yere sahiptir.

 Hawk Siyah Oyuncu KoltuğuHawk Mavi Oyuncu KoltuğuHawk Turuncu Oyuncu KoltuğuHawk Sarı Oyuncu KoltuğuHawk Kırmızı Oyuncu Koltuğu5 Ronin Oyuncu KoltuğuDigital Athletics Oyuncu KoltuğuFuture Dark Deri Oyuncu KoltuğuMedley M4 Deri-Kumaş Oyuncu Koltuğu

·Hawk Kumaş Oyuncu Koltuğu Modelleri

Her mevsimde ve istenen her yerde rahatlıkla kullanılan kumaş oyuncu koltuğu modelleri de son zamanlarda popüler olan modeller arasındadır. Oyuncular ya da diğer kullanıcılar tarafından beğeniyle tercih edilen bu koltuklar, sırt ve boyun desteği sayesinde aranan konforu da sağlar.

 Fab v4 Kumaş Oyuncu KoltuğuFab v1 Kumaş Oyuncu KoltuğuFab v3 Kumaş Oyuncu KoltuğuFab v2 Kumaş Oyuncu KoltuğuFuture Black Kumaş Oyuncu KoltuğuFab C1 Yeşil Kumaş Oyuncu KoltuğuFab C2 Turuncu Kumaş Oyuncu KoltuğuFab C3 Lacivert Kumaş Oyuncu KoltuğuFab C4 Kırmızı Kumaş Oyuncu KoltuğuFab v5 Kumaş Oyuncu KoltuğuFuture Coal Kumaş Oyuncu KoltuğuFuture Gray Kumaş Oyuncu KoltuğuMedley M3 Deri-Kumaş Oyuncu KoltuğuMedley M4 Deri-Kumaş Oyuncu Koltuğu

· Kişiye Özel Oyuncu Koltuğu Modelleri

Son zamanlarda yaygın olarak tercih edilen bir diğer oyuncu koltuğu modelleri ise, Hawk tarafından kişiye özel tasarlanan modellerdir. Bu koltuklarda kullanıcıların isimleri ya da nickleri yazılabilmektedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.